
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Bolu merkeze 96 kilometre uzakta olan ve Cittaslow kentlerinde arasında yer alan Göynük ilçesinde bulunan Akşemsettin Türbesi, her yıl on binlerce kişiyi ağırlıyor. ‘İstanbul’un Manevi Fatihi’ olarak anılan ve Fatih Sultan Mehmet’in akıl hocası olarak bilinen Akşemsettin’in türbesi Göynük ilçesinin merkezinde yer alıyor. Türbenin içinde Akşemsettin’in mezarının yanı sıra eski el yazmaları ve tarihi değer taşıyan eşyalar da yer alıyor.
ON BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ
İl Kültür Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre,Akşemsettin Türbesi geçtiğimiz yıl on binlerce kişiyi ağırladı. Geçtiğimiz yıl içinde toplam 57 bin 383 kişi tarafından ziyaret edilen türbe, turizm açısından taşıdığı önemi ziyaretçi sayısı ile göstermiş oldu.
2019 yılının Ocak ve Mayıs ayları arasında ise yine 10 bin kişinin üzerinde ziyaretçi Akşemsettin Türbesi’ni ziyaret etmek üzere yola çıktı. Edinilen bilgiye göre Ocak ve Mayıs ayları arasında toplam 18 bin 797 kişi Akşemsettin Türbesi’ni ziyaret etti.
Göynük çok güzel çok huzurlu bir yer geçen yıl gidip kalmıştık bir gece orada Ömer sıkkını hz ve Debbağ hz de var






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!