
Bolu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezlerinden olan ve Bolu Belediyespor’un en önemli gelir kaynaklarından Gölcük Tabiat Parkı’ndaki eksikliklerin giderilmesi için olumsuz yöndeki tüm dedikodulara rağmen çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Bolu Belediyespor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın isteği ile Boluspor’a devredilmesine karar vermiş, borçların azaltılması ve gelirlerin arttırılması adına kulüp başkanı Sinan Barut tarafından çalışmalar başlatılmıştı. Kulübün özellikle en önemli gelir kaynağı olan ve kulübe kayıtlı 2 bin 900 Bolulu sporcunun ihtiyaçlarını karşılayan Gölcük Tabiat Parkı’ndaki yanlışlıklar ve eksikliklerin giderilmesi için ise özel olarak çalışmalar yürütülüyordu.
MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPMIŞTI
Geçtiğimiz aylarda Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından gelen müfettişler Gölcük Tabiat Parkı’nda çeşitli denetlemelerde bulunmuştu. Müfettişler yaptıkları incelemelerde, bazı kiracıların çıkma yaptığını tespit ederken, ayrıca parkta bulunan tuvaletlerdeki eksikliklerin de giderilmesi için rapor yazmıştı.
YÖNETİM DÜĞMEYE BASTI
Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyespor yönetimi müfettiş raporunun ardından Gölcük Tabiat Parkı’ndaki yanlışlıklar ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara başladı. Tuvaletlerdeki eksikliklerin giderilmesi, tadilatlarının yapılması adına çalışmalar yürüten BOBES yönetimi, öte yanda kiracıların sözleşmelerin de yeni bir düzenleme yapmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Özellikle tabiat parkı içindeki adaletsiz kira dağılımının önüne geçmek isteyen yönetim, sözleşmelerin yeniden düzenlenmesi için yoğun çaba harcıyor.
DEDİKODU KAZANI KAYNIYOR
Bolu’nun menfaatinin aksi yönünde çalışan bazı gruplar tarafından ise dedikodular üretilmeye başladı. Bazı kişilerce kaynağı belirsiz tutularak çıkarılan dedikodularda, Bolu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezi olan Gölcük Tabiat Parkı’nın, Milli Parklara devredileceği söyleniyor. Edinilen bilgiye göre, bu dedikodular gerçeği yansıtmazken BOBES yönetimi, Gölcük’teki sorunları Bolu’nun menfaati yönünde yakında sonlandırması bekleniyor.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!