
Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, KOSGEB Bolu İl Müdürü Abdurrahman Usta ile Kıbrıscık taşı ve yayla ekmekleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, geçtiğimiz gün ilçeyi ziyaret eden KOSGEB Bolu İl Müdürü Abdurrahman Usta ile bir araya geldi. KOSGEB İl Müdürü Usta ile ilk olarak kalsedon taşı işleme atölyesini ziyaret etti. Başkan Tekemen, burada Usta’ya Kıbrıscık taşı hakkında bilgiler vererek atölyede üretilen takı ve hediyelik ürünleri tanıttı. Tekemen daha sonra Usta’yla birlikte ilçeye özgü yayla ekmekleri coğrafi işaret çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Tekemen, KOSGEB İl Müdürü Usta’nın ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “İl KOSGEB Müdürümüz Abdurrahman Beyle Kıbrıscık taşı ve yayla ekmekleri coğrafi işaret çalışmalarını yerinde inceledik. Bu çalışmalarda elini taşın altına koyan Kıbrıscık'ın değerli kadınlarını kutluyorum. Kıbrıscık kadını cesaretidir, çalışkandır. Çıktığımız bu yolda onlarla başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!