
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ile arasında geçen ilginç diyaloğu anlattı. Başkan Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin tarafından kandırıldığını söylerken, BEYGAZ şirketinin de yönetim kuruluna girmeye karar verdiğini açıkladı.
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ile arasında geçen ilginç ve komik bir diyaloğu kamuoyu ile paylaştı. Şahin’in seçimlerin hemen ardından kendisini aradığını ve Beygaz’da daha fazla hisseleri olduğunu belirterek kendisini kandırdığını söyleyen Başkan Özcan, “Bir gelişme daha yaşandı. Beni yanılttı orada. Bizim hissemiz Bilecik’ten daha fazla olduğu halde, Bilecik Belediye Başkanı ‘Bizim hissemiz sizden daha fazla. Yönetimde ben temsil edeyim’ demişti. Biz de inandık, ‘Tamam’ dedik. Sonra bir baktık bizim hissemiz daha fazlaymış. Kandırıldım. Allah büyük temiz kalpliyiz ki belediye meclislerinden karar alınmadığı için genel kurul iptal edilmiş” dedi.
“YENİ YÖNETİMİNE BEN GEÇECEĞİ”
Beygaz’ın yeni yönetimine geçeceğini de belirten Başkan Özcan, “Şimdi muhtemelen 12 Aralık’ta Beygaz’ın yeni yönetimine ben geçeceğim. Bunun da belediyeye bir katkısı olacağını düşünüyorum. CHP’lisi, Ak Partilisi, MHP’lisi yok sonuçta siyaset bu” ifadelerini kullandı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!