
Haber: Erol Değirmenci
CHP Merkez İlçe Kongresi, İl Kültür Müdürlüğü salonunda yapıldı. Düzenlenen kongreye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Milletvekili Umut Oran, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, ilçe teşkilatları, delegeler ve parti üyeleri katıldı.
Kongrede oylama öncesinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni merkez ilçe başkanının hayırlı olmasını dilediğini söyleyerek her iki adaya da başarılar diledi. Özcan’dan sonra konuşan Oran ise Türkiye’yi 2020’de erken seçimin beklediğini ve bu erken seçimi kendi partilerinin talep etme şansı olmamasından üzüntü duyduğunu belirtti.
Protokol konuşmalarının ardından sıra oylamaya geldi. Yapılan oylamada 332 delege oy kullandı. 332 delegeden 213 tanesinin oyunu alan Ersan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi. Diğer bir aday olan Çetin Uç 117 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.
“KIRILMA, DARILMA OLMAYACAK”
Oylamanın ardından başkan seçilen Türkoğlu yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilçeler bazında tamamlamıştır. Önümüzde il kongremiz var. Demokrasinin gerçekten hakim olduğu partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Diğer aday arkadaşımız da birçok delegemizin oyunu alarak takdire şayan bir şekilde süreci tamamlamıştır. Sonuç şunu gösteriyor, CHP’de gerçekten delegemiz özgür iradesi ile durumu değerlendiriyor, kendi doğrusunu sandığa yansıtıyor. Biz diğer arkadaşımızın özellikle aldığı oyu şöyle değerlendireceğiz, hatalı, yanlış yaptığımız arkadaşlarımız var. Tabi ki bu durumu değerlendireceğiz. Diğer arkadaşımıza oy veren, destekleyen tüm delegelerimiz partimizin bir parçasıdır. Kesinlikle bu süreçte kırılma, darılma olmayacak. Ondan kimsenin bir şüphe etmesin. Kazanan Bolu olmuştur” ifadelerini kullandı.
Türkoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
Aysel Yerlikaya, Şaban Ertozan, Ali Şen, Durmuş Şahar, Rafet Özkan, Galip Altunyıldız, Zehra İlhan, Attila Özkan, Kübra Özcan, Feridun Çavaç, Okay Özcan, Erhan Karabıyık, Ceyda Epçi, Hülya Demirtaş, Sinan Çetin, Naime Ceylan






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!