
Düzenlenen tanıtım toplantısına Bolu Valisi Ahmet Ümit, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka ile Bolu ve Düzce’den iş insanları katıldı.
Tanıtım töreninde bir konuşma yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, depolama alanının önemine değindi ve iş insanlarına ülkemiz istihdamına sağladıkları katkılar için teşekkür etti.
Programda ayrıca Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan birer konuşma yaparak Bolu Gümrük Okantur Geçici Depolama Alanının hayırlı olması temennisinde bulundular.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!