
Bolu'da, korona virüs şüphesi taşıyan 42 hastanın testleri negatif çıkarken, hızlı sonuç veren kitlerin de hafta sonuna kadar gelmesi bekleniyor.
Haber: Erol Değirmenci
Bolu'da, korona virüse karşı çalışmalar sürüyor. Korona virüs şüphesi ile hastaneye başvuran vatandaşların, kan örneklerinin alınarak sonuçlarının çıkması için laboratuvar aktif hale geldi. Vatandaşlardan alınan örnekler bu laboratuvarda işleme sokulurken, çıkan sonuçlar şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılıyor. Öte yandan Bolu'da şu ana adar 42 vatandaşa yapılan korona virüs testinin negatif çıktığı öğrenildi.
PSR TESTLERİ YAPILIYOR FAKAT…
Hızlı sonuç veren testler ise Bolu'da şu anda sadece risk düzeyi yüksek olan vatandaşlara uygulanıyor. Yurt dışından, umreden gelen, ailesinden veya yakınlarında korona virüs tespit edildiği için temas kümesinde bulunma ihtimali olan kişilere uygulanan PSR testi ile hızlı sonuçlar alınarak karantina ve tedavi süreci başlatılıyor.
ANTİJEN (HIZLI TANI KİTİ) NE ZAMAN GELECEK?
Vatandaşların ise aklındaki diğer bir soru ise hızlı sonuç veren antijen tanı kitinin ne zaman geleceği. Korona virüs şüphesi taşıyan kişinin sonuçlarını yaklaşık 15 dakika gibi kısa bir sürede veren kit, bu hafta içinde tüm illere dağıtılacak. Bolu'ya da gönderilmesi beklenen kitin, hafta sonuna kadar geleceği öğrenildi.
Ya arkadaş bu korona illeti var ve halen yurtdışından adam geliyor akılları nerede bunların almayın kardeşim yumurta ağıza gelincemi memleketleri akıllarına geldi
Yesıl bolumuzda hastalık gelmesin tum turkuyeve dunyaulkrenede huzurlu sağlık gunler sağlık calısanlarını alkıslıyorum






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!