
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, korona virüs sebebiyle yarıda kalan yatırımlar için Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile görüşme gerçekleştireceklerini açıkladı.
Haber: Erol Değirmenci
Bayramın son gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin sonunda Kılıçdaroğlu, tüm Bolululara selam söyleyerek şehirden ayrılırken, Başkan Özcan da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
“KORONA SEBEBİYLE GECİKEN İŞLER VAR”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı açıklamada korona virüs sebebiyle geciken işler olduğunu, bu konu hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşeceklerini söyleyerek, “Yapıyorlar zaten. Konuşuyoruz. İlk süreçte biliyorsunuz, İstanbul'dan otobüs istedik. Sağ olsunlar istediğimiz sayıda otobüsü bize gönderdiler. Önümüzdeki günlerde Ankara'da bazı görüşmelerimiz olacak. Korona sebebiyle geciken işler var. Ataşehir Belediyemiz buraya bir park yapacak. Bunun sözü vermişti. Bizim, bizden küçük belediyelere yardımlarımız olacak. Biz partizanlık yapmıyoruz. MHP'li Mudurnu Belediyesi'ne de, Ak Partili Yeniçağa Belediyesi de, CHP'li Kıbrıscık Belediyesi de aynı mesafede davranmamızı istedi. Benim sayın İmamoğlu'ndan destek almak için araya genel başkanımızı sokmaya gerek yok.” İfadelerini kullandı.
Başkan ın tecrübesi ile hizmet aktini yerine getirmede taraf tutmayacağı inancındayım. Makam a oturduğunda siyasi kimlik ve cübbesini kenara koyacağına inanıyorum. Bunu yapmayan AKP ve MHP nin ülke genelinde hizmet akti ile ilgili sırf siyaset olsun diye Özellikle İstanbul ve Ankara daki tutumun bunlara oy kaybettirdiğine inanıyorum. Bütün mevki ve makamlar gelip geçicidir. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Mansur BAŞKAN ın insani çıkışları Milletin gönlünde iyi yer etti. ALLAH hayırlı çalışma nasip etsin.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!