
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Belediyesi olarak engelli ve hasta vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana engelli ve hasta ziyaretlerini sürdüren Başkan yardımcısı Özdemir gönülleri de adeta fethediyor.
Haber; Sefa GÜNAY
Bolu Belediye Başkan Yarımcısı Rasim Özdemir, Bolu Belediyesi olarak Bolu'da bulunan engelli ve hasta vatandaşları ziyaret ederek insanların gönlüne girmeye devam ediyor. Engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Yardımcısı Özdemir, her ziyaret ettiği vatandaşla özel ilgilenip sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor.
“BİZİM DERDİMİZ TASAMIZ BU”
Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz ile birlikte her Perşembe başta yatalak hastalar ve engelli vatandaşlar olmak üzere sağlık durumu iyi olmayan birçok vatandaşı ziyaret eden Başkan Yardımcısı Özdemir, “Bolu halkına hizmet etmenin gururu ve sorumluluğu içerisindeyiz. Bolu Belediyesi olarak halkla ilişkiler Müdürümüz Leyla Beykoz ve ekibimiz ile birlikte her Perşembe günü sağlık sorunları olan, engelli olan ve ihtiyaç sahibi olan aileleri ziyaret ediyoruz. Hastalarımızla birlikte muhabbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Bizim derdimiz tasamız bu. Bolu Belediyesi olarak da her Perşembe hasta ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Ziyaret esnasında karşılaştığımız vatandaşlarımız ile de hasbihal ediyoruz. Onlarında sorunlarını dinliyoruz” ifadelerini kullandı.
“BOLU BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Belediye olarak hasta ve ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduğunu belirten Özdemir, “Biz Bolu Belediyesi olarak da hastalarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize hasta yıkama hizmeti ve kuru gıda yardımı gibi birçok hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 444 26 58'i arayarak isteklerini bildirip yararlanabilirler. Biz Bolu Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!