
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Bolu'dan geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için 57 kez randevu talep ettiğini ve hiçbir şekilde geri dönüş olmadığını belirtti.
Haber; Sefa GÜNAY
Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Bolu'dan geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini, ancak aldıkları tek yanıtın “Biz sizi ararız” olduğunu kaydetti.
“57 KEZ RANDEVU İSTEDİM VERMEDİ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 57 kez randevu talebinde bulunduğunu belirten Başkan Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyorum. Neyi görüşmek istiyorum? Hızlı Trenin Bolu'dan geçmesi meselesini konuşmak istiyorum. Yoksa para istemiyorum, pul istemiyorum. Partisine asla geçmek istemiyorum. Hiçbir derdim yok. Sadece Hızlı Trenin Bolu'dan geçmesini istiyorum. 57 kez randevu istedim ama vermedi. 57 kez” dedi.
“BEN TAYYİP BEY İLE BİRE BİR NE KONUŞAYIM”
Erdoğan'ın randevu vermesi durumunda geniş bir heyet ile görüşmeye gideceklerini belirten Başkan Özcan, “Tek başıma da gitmeyeceğim. Başta Düzce Üniversitesindeki bu konuda uzman bir arkadaşımız var çok ciddi çalışma yapmış. Düzce Ticaret Odası Başkanını, Düzce Belediye Başkanını, Bolu Ticaret Odası Başkanı olmak üzere geniş bir heyet ile gideceğimizi söyledim. Ben Tayyip Bey ile bire bir ne konuşayım. En fazla bana Suriyelilere neden yardımı kestin diye söyler. O konuları açılmasın diye kalabalık heyetler gidip ben hiç konuşmayacağım bile” ifadelerini kullandı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!