
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Terörle Mücadele Çalıştayı için Bolu'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Terörle Mücadele Çalıştayı için Bolu'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile programın gerçekleştiği Koru Otel'de görüştü. Doğanay, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burak Balaban ile gerçekleştirdiği ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın tek aday olarak çıkacağı 7. Olağan İl Kongresi öncesinde, Bakan Soylu ile yakın teması dikkatlerden kaçmadı. Bakan Soylu'nun ‘en yakın zamanda Bolu'ya tekrar geleceğim' söylemi üzerine, 8 Şubat'ta gerçekleşecek olan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi'ne katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu.
Doğanay'ın Soylu ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduğu öğrenilirken, AK Parti İl Başkanlığı tarafından sosyal medyada, “İl Başkanımız Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak ve Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilimiz Burak Balaban; Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürleri Çalıştayına katılmak üzere ilimize teşrif eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya eşlik ettiler” paylaşımı yapıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!