
Bolu Belediyesi'nin desteğiyle İhsaniye Mahallesi pazar alanında kurulan “Antika ve Sanat Pazarı”nda geçmişe ait eşyalar sergileniyor.
Bolu'nun yanı sıra, İstanbul, Ankara, Eskişehir ve civar illerden katılımın olduğu pazarda, fotoğraf makineleri, telefonlar, pikaplar, eski paralar, madalyalar, Osmanlı dönemine ait kılıçlar ve çeşitli savaş malzemeleri ile köylerde kullanılan tarım ve mutfak araç gereçleri antika severlerin beğenisine sunuluyor.
İL DIŞINDAN DA ZİYARETÇİ GELİYOR
Bolu'nun ekonomisine ve tanıtımına önemli katkılar sunan Antika ve Sanat Pazarı'nın 2'ncisi, henüz çok yeni olmasına rağmen halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geniş ürün yelpazesine sahip pazara gelen bazı vatandaşlar, tezgâhları tek tek gezerek, ilgi duydukları ürünleri satın aldılar.
“BAŞKAN'IMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Antikacı arkadaşları ile birlikte pazarın kurulmasına öncülük eden antikacı Selahattin İkiz, “Birkaç antikacı arkadaşımızla yola çıkarak, böyle bir şey yapabilir miyiz düşüncesiyle bugünlere getirdik. Çok şükür pazarımızı açtık. Gayet güzel bir rağbet var. İl dışından da çok sayıda esnaf geliyor. Başkan Bey'e çok teşekkür ederiz bizlere verdiği destek için.” diye konuştu. Vatandaşlar da pazarı çok beğendiklerini söyleyerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve emeği geçenleri kutladılar.
Antika ve Sanat Pazarı, her ayın son pazar günü kurulacak. Adnan Karabulut






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!