
5 atölye ve bir çalışma grubunda eğitimlerin ücretsiz verileceği Köroğlu Yazarlık Mektebi dersleri yüz yüze ve çevrim içi olarak hibrit yapılacak. Köroğlu Yazarlık Mektebi'ne başvuru ve gerekli bilgiler aşağıda yer almaktadır. 22 Kasım'da başlayan başvurular 30 Kasım 2021 saat 23:30'da sona erecektir.
V. Köroğlu Yazarlık Mektebi
1. Amaç: 5. Köroğlu Yazarlık Mektebi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin şiir, hikâye-roman, deneme-portre, diksiyon ve fotoğrafla ilgili kültürel ve sanatsal yeteneklerini geliştirerek eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, yarınların Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenören, Mustafa Kutlu, Sezai Karakoç ve Ara Güler gibi sanatçıların yetişmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen atölye çalışmalarıdır.
2. Kategori:
5. Köroğlu Yazarlık Mektebi; Deneme-Portre, Şiir, Hikaye-Roman, Senaryo, Fotoğraf, Diksiyon Atölyeleri ve Editörlük-Dergicilik Çalışma Grubu olarak faaliyet gösterecektir.
3. Kapsam:
5. Köroğlu Yazarlık Mektebi, yukarıda belirtilen atölyelerde genç yetenekleri eğitmeyi, alanlarında nitelikli ürünler çıkarmalarını kapsayan bir projedir.
4. Genel Takvim:
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 5. Köroğlu Yazarlık Mektebi, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 12.00'de yüz yüze eğitimle başlayacak olup, 7 Mayıs 2022 Pazar günü sona erecektir. Atölyeler, eğitmen ve öğrencilerin mutabık kalacakları bir gün ve saate göre esnek olarak belirlenebilecektir. Atölye eğitmenleri belirleyecekleri takvime göre dersleri çevrimiçi olarak da planlayabilecektir. Dersler iki haftada bir kez, en az 2,5 saat, ders programı sonuna kadar toplamda otuz saat olacaktır. Ders süresi asgari olarak belirlenmiş olup gerektiğinde artırılabilecek, ek günler eklenebilecektir.
5. Detaylı Takvim:
1. Dönem Dersleri
4 Aralık Cumartesi, 12.00 (1.Dersler)
18 Aralık Cumartesi, 12.00 (2.Dersler)
1 Ocak Cumartesi, 12.00 (3. Dersler)
15 Ocak Cumartesi, 12.00 (4. Dersler)
29 Ocak Cumartesi, 12.00 (5. Dersler)
12 Şubat Cumartesi, 12.00 (6. Dersler)
26 Şubat Cumartesi, 12.00 (7. Dersler)
12 Mart Cumartesi, 12.00 (8. Dersler)
26 mart Cumartesi, 12.00 (9. Dersler)
9 Nisan Cumartesi, 12.00 (10. Dersler)
23 Nisan Cumartesi, 12.00 (11. Dersler)
7 mayıs Cumartesi, 12.00 (12. Dersler)
Elif Erdoğan






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!