
Haber; Sefa GÜNAY
Gerede Belediyesine ait hayvan barınağında yaşanan ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler tüm insanların içiniz sızlattı. Barınakta bulunan birçok köpeğin zor şartlar altında kaldığı ve çok sayıda köpeğin öldüğü görüntüleri ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bolu Valiliği harekete geçti. Gerede Belediye Başkanlığınca yeni yapılmakta olan hayvan barınağında yaşanan aksaklıklar Bolu Valisi Ahmet Ümit'in haber almasını müteakip 12 saat içerisinde giderildi.
Barınak alanına; sundurma, sundurma altı zemine ahşap düzenek ve diğer ihtiyaçlar koyularak. Barınakta bulanan hayvanlar barınak veterinerlerince takibi alındı. Öte yandan Gerede Belediyesinde daha da iyileştirme işlemleri sürdürüyor.
“KONU VALİLİĞİMİZCE HASSASİYETLE TAKİP EDİLMEKTEDİR”
Barınak ile ilgili gerekenin yapılması talimatını veren Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Gerede Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağında yaşanan aksaklıkların Pazartesi gecesi tarafıma iletilmesini müteakip; ilgili kurumlara derhal talimat verilerek Salı sabahı erken saatlerde iyileştirme çalışmalarına başlanılmış ve gereği yapılmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir. Bu canlılar biz insanların can dostu ve doğanın süsleridir. Onların sağlıklı ve düzenli ortamlarda yaşamaları için barınma ve beslenmelerinin sağlanması hepimizin önce vicdani görevidir. Bu tür aksaklıklar görüldüğünde gerekli bildirimleri memnuniyetle alır ve yine gereğini yaparız. Valiliğimizin koordinesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Milli Parklar Bolu Şube Müdürlüğü, Gerede Belediye Başkanlığı iş birliğiyle barınağın ıslahında ve onarımında, hayvanlarımızın yem, su ve bakım problemlerinin giderilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
valimize teşekkür ederiz sağolun






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!