
Ziyaretlerine ilk olarak Kıbrıscık İlçesinden başlayan Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kıbrıscık Kaymakamı Ali Erdoğan ve Kurum Amirleri tarafından Kaymakamlık Binası önünde karşılandı. Vali Kılıç, Kıbrıscık İlçemizde yapılan, yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili Kaymakam Ali Erdoğan'dan bilgiler aldı.
İlçe ziyaretlerine Seben'de devam eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kaymakamlık Binası ile yapımı devam eden Sağlık Ocağı'nda incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili Seben Kaymakamı Süleyman Bakan'dan bilgiler aldı, sağlık çalışanlarının ve kaymakamlık personelinin talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.
Göynük ve Mudurnu İlçelerini de ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, ilk olarak Âziz İstanbul' un Manevi Fatihi, Fatih Sultan Mehmet Han Hz.'nin Hocası, Akşemseddin Hz. Türbesini ziyaret etti. Vali Kılıç, Kaymakam V. Fatih Çevik ve Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya'dan İlçenin tarihi ve kültürel varlıkları ile gerçekleşen turizm faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Sayın Valimiz Erkan Kılıç'ın Göynük ziyaretleri beyaz et sektöründe faaliyet gösteren Erpiliç Tesislerini ziyaret ederek üretim aşamaları ve sektörel çalışmalar hakkında bilgiler almasıyla son buldu.
Göynük İlçe ziyaretinin akabinde gerçekleşen Mudurnu İlçesi ziyaretlerinde ise yapımı devam eden Mudurnu Devlet Hastanesi'ni ve diğer yatırımları yerinde inceleyen Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik' ten yapılan ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Son olarak deri sanayisi ile ön plana çıkan Gerede İlçesini ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, İlçede devam eden devlet yatırımlarını, Tarihi Kiliseli Tüccar Han ile Arasta çarşısında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek Kaymakam Cengiz Ayhan'dan ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'dan yapılan ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Vali Kılıç, Deri Organize Sanayi Bölgesi ve Karma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarını da ziyaret etti.
Bolu Valisi Erkan Kılıç, İlçe ziyaretlerine sık sık devam edeceğini, İlimiz genelinde yürütülen ve planlanan yatırımların yakından takipçisi olacağını belirtti. Memet Ali Atalay






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!