
Bolu'da Alpagut Mahallesinde bulunan Kanuni Anadolu Lisesinde geçtiğimiz gün okul müdürünün öğrenci velisi arasında yaşanan kavganın nedeni belli oldu. Okul müdürü Vedat Açıkgöz'ün iki santim kısa olan pantolon paçasından ayak bilekleri göründüğü için kız öğrenciyi okula almadığı ortaya çıktı. Okul müdürünün yumruklu saldırısına uğrayan Onur Bozkurt, okul bahçesinde yaşanan arbedenin nedenini açıkladı.
Kızının eve gelerek pantolon paçasının iki santim kısa olması ve ayak bileğinden teninin göründüğü için okula alınmadığını söylediğini anlatan Onur Bozkurt, “Kızım öğretmenine çorabımı çekeyim demesine rağmen evine gönderilmiş. 80 tane daha öğrenciyi aynı gün cezalandırarak evlerine göndermişler. Bende bu duruma sinirlenerek okula gittim. Okulun bahçesinde “Sizin eğitim hakkınızı kısıtlayan” kim dediğimde okul müdürü yanıma gelerek burada bağıramayacağımı söyledi. Kızımın üzerinde mavi forması ve altında siyah pantolonunun olduğunu ve bunun neden sıkıntı olduğunu sorduğumda da paça boyunun sıkıntı olduğunu söyledi. O da “Ben burada ne dersem o olur. İstediğimi okula alırım istemediğimi almam” şeklinde cevap verdiğinde daha da sinirlendim. Müdür ile tartışırken bana 2-3 kez yumruk salladı. Yumruklardan biri yüzüme geldi. Öğretmenler araya girip beni dışarı çıkartmak isterken okul müdürü hala saldırmak için peşimden geliyordu. Bir velinin çocuğunun gözü önünde darp edilmemesi lazım. Paça boyu kısalığından teni görünüyor gibi sebeplerle darp edilmek çok üzücü” diye konuştu.
onunda önce müdürüe küfürle saldıdığı iddası var. neden bunu yazmazsınız tek taraflı olayı müdürü alyehien yönlendirirsiniz.
Öğrencilerin kıyafetlerine bahane vereceğinize, yönetici ve öğretmenlerin kıyafetlerinin yönetmeliğe uygun olmasını sağlayın. Öğretmen rol modeldir. Öğretmenini model kabul eden öğrenci, zaten berbat olan modeli örnek alırsa sonuç vahim olur. Yönetici, öğretmen ve sendika temsilcileri yönetmeliğe uyun artık. Aykırı davranışlarınızla, sivil inisiyatif kararlarınızla iyi model olamıyorsunuz. Unutmayınız kaybettiklerimiz bizim çocuklarımız.
Öğrencilerin kıyafetlerine bahane vereceğinize, yönetici ve öğretmenlerin kıyafetlerinin yönetmeliğe uygun olmasını sağlayın. Öğretmen rol modeldir. Öğretmenini model kabul eden öğrenci, zaten berbat olan modeli örnek alırsa sonuç vahim olur. Yönetici, öğretmen ve sendika temsilcileri yönetmeliğe uyun artık. Aykırı davranışlarınızla, sivil inisiyatif kararlarınızla iyi model olamıyorsunuz. Unutmayınız kaybettiklerimiz bizim çocuklarımız.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!