
HABER: FARUK ÇİDEM
Bolu Belediye Meclisi Mart ayı ilk oturumu meclis salonunda gerçekleştirildi. Geçtiğimiz ay olağanüstü toplanan ve gergin geçen meclisin ardından yapılan ilk toplantıda Başkan Özcan, AK Parti grubundan özür dilemesini istedi. AK Parti Bolu Belediye Meclisi Grup Başkan vekili Uğur Akbay yaşananlarla ilgili konuşma yaptı.
“HERKES KENDİSİNE SORMALI”
Uğur Akbay, yaşananların neden olduğuna dair herkesin kendisini sorgulaması gerektiğini belirterek, “Geçen hafta olağanüstü toplantıda istenmeyen olaylar çıktı. Bunun olmasını biz de istemezdik ama bunlar neden oldu diye herkes kendisine sormalı. Biz sorduk. Umarım burada bulunan herkes de özellikle sorumlu kişiler öncelikle kendisine sorsun. Yapılan hareketin doğru olmadığını yada neden bu noktaya geldiğimizi konuştuk. Biz meclis üyesi arkadaşımızla bu konuyu partimizde gerekli organlarımızla istişare ettik. Kendisinin öncelikle depremden dolayı bulunduğumuz günler nedeniyle doğru olmadığı ama bu noktaya nasıl geldiğini ifade etti. Kendisinin de üzgün olduğunu biliyoruz” dedi.
“BİZLERE DEFALARCA HAKARET ETTİNİZ”
Tanju Özcan'ın mecliste defalarca kendilerine hakarette bulunduğunu ifade ederek, “Sayın başkan siz bu mecliste seçildiğiniz günden beri gerek partimizi, gerekse meclis üyesi arkadaşlarımızı hedef alarak bir sürü hareket gerçekleştirdiniz. Bunlardan çok var. Son mecliste yaşananlar bunun en güzel örneğidir. Bizleri hedef alarak çay attınız. Ardından bizim partimizin sembolü olan ampulü kırdınız. Birşeyleri bahane ederek bize dosya fırlattınız. Biz Bolu adına meclisin iyi geçmesi adına sükunetimizi koruduk. Burada cevap çok kötü verilebilirdi. Biz de bu güce sahibiz. Siz bu yaptıklarınızdan dolayı bizlerden özür dileyin biz de gereğini yaparız” diye konuştu.
Burada cevap çok kötü verilebilirdi diyen kara cahil birisi. özür dilemekten ne anlar.
uğur önce bi aynaya baksan






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!