
Bolu'da D-100 kara yolunun İstanbul istikameti Üniversite Kavşağı'nda her sabah trafik yoğunluğu oluşuyor. Oluşan yoğunluk sebebiyle bölgede uzun araç kuyrukları meydana geliyor. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Üniversite Kavşağı'nda sık sık denetimler gerçekleştiriliyor. Sabah saatlerinde yapılan denetimlerde, trafik yoğunluğu sebebiyle emniyet şeridini kullanan sürücüler polis ekiplerine takıldı. Polis ekiplerinin denetiminde onlarca sürücüye emniyet şeridi ihlali sebebiyle 4 bin 64 bin ceza kesildi.
"BENCE EMNİYET EKİPLERİNİN BURADA DURMASI ÇOK GÜZEL"
Polis ekiplerinin uygulamasını değerlendiren sürücü Emre Öztekin, "Bence emniyet ekiplerinin burada durması çok güzel. Trafiği kontrol altına alıyorlar. Emniyet ekiplerinin bu kavşakta bulunması çok güzel" dedi.
"CEZASINI ÖDEYECEĞİZ"
Emniyet şeridi ihlalinden ceza kesilen sürücü, "Olması gereken bir şey, yanlış yaptık. Cezasını ödeyeceğiz. Yapılmaması gerekiyor. Trafiği görünce bir anlık dalgınlıkla girmiş bulundum" diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!