
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a seyir halinde olan yolcu otobüsünde uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Ekipler, il sınırına girdiği tespit edilen yolcu otobüsünü dinlenme tesisinde durdurdu. Tesiste bulunan otobüse yapılan operasyonda yolculardan S.E.'nin üst ve eşyalarında yapılan aramalarda metanfetamin ele geçirildi.
Gözaltına alınan S.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
BAŞKA YOLCUYU SUÇLADI
Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu yargılanan sanık S.E. karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Mahkemeye sanığın avukatları ile tanık olarak operasyonun yapıldığı otobüsün muavini de katıldı.
Savunması alınan sanık S.E., “Uyuşturucu benim değil. Ben paketi görmedim. Ön koltuğumda oturan kadına ait. Suçsuzum. Beraatimi istiyorum” dedi.
Mahkemede tanık olarak dinlenen otobüs muavini Z.E. ise, “Bolu'da dinlenme tesisine girmek üzereyken telefonum çaldı. Arayan kendisini polis olarak tanıttıktan sonra aracı tesise çekmemizi ve kapılarını açmamamızı istedi. Tesise geldiğimizde polis ekipleri otobüse girerek şahsı tespit etti. Şahsın oturduğu koltukta uyuşturucu bulundu” diye konuştu.
Sanık ve tanığın dinlenmesinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, S.E.'ye 13 yıl 10 ay 24 gün hapis cezası ile 75 bin lira para cezası verdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!