
Sağlık İl Müdürü görevinde iken 6 bin 500 çalışanla bir aile gibi çalışarak başarıyı yakaladıklarını vurgulayan Demirkol, belediye çalışanları memurların ve işçilerin sosyal haklarında var olanın üzerine daha da iyileştirmeler olacağını, çalışma saat farklılıklarının giderileceğinin sözünü verdi.
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, yayımladığı videoda şu ifadelere yer verdi.
“Belediyemizde çalışan çok kıymetli mesai arkadaşlarım. Bolumuz için canla başla çalıştığınızı biliyorum. Bununla beraber yaşamış olduğunuz sorunları ve çözümleri de biliyoruz. Hep beraber sevgiyle, güvenle ve huzur içerisinde görevi devre aldığımızda çalışmaya devam edeceğiz. Bununla birlikte belediyemizde özlük haklarınızın iyileştirildiği, çalışma saat farklılıklarının giderildiği huzur, güven ve sevgi dolu bir ortamda bir aile gibi çalışmaya devam edeceğiz.
Ayrıca sosyal tesislerimizde sizlerin ve ailelerinizin indirimli şekilde faydalanmasının önünü açacağız. Hep beraber sağlık sisteminde 6.500 sağlık çalışanımızla nasıl fedakarca bir aile gibi çalışarak başarı elde ettiysek yine sizlerle birlikte bir aile gibi çalışarak Bolu Belediyesi'nde bir destan yazacağız. 31 Mart'ta Bolu kazanacak, sizler kazanacaksınız, hiç kimse kaybetmeyecek.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!