• resmi ilanlar

BOLU FUARI'NDA 65 FİRMA STANT AÇTI

13/09/2024 11:00

Bolu Yapı, Mobilya, Ev Tekstili, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının öncülüğünde, Kalıcı Konutlar'da bulunan fuar alanında açılan Bolu Yapı, Mobilya, Ev Tekstili, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarına 65 firma stant açtı.

4 gün boyunca açık olacak fuarın açılış programına Vali Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Aydoğan Tekin, Esnaf Odaları Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri ve firma yetkilileri katıldı.

4 GÜN AÇIK KALACAK

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen, Batı Karadeniz Bölgesi'nin tek ve en kapsamlı fuarın açılışında konuşan Vali Erkan Kılıç , “Girişimciler, yatırımcılar ve tüketicilerin buluştuğu, geniş yelpazede ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı fuarın ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katma değer üretmesini temenni ediyor; ilimizin tanıtımı, kalkınması ve gelişmesi açısından önemli bir buluşma noktası olan bu etkinliğe destek olan tüm kurum kuruluş ve firmalara teşekkür ediyorum” dedi. Açılış konuşmasının ardından fuar alanındaki stantları tek tek gezen Vali Erkan Kılıç, fuara katılan sektör temsilcileriyle sohbet etti. Kalıcı Konutlar Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşen, 50'ye yakın firmanın yer aldığı fuarın 12-15 Eylül tarihleri arasında ziyarete açık olacağı belirtildi.

YORUMLAR  (Toplam 1 yorum)

  • Gizem Altan  (16.09.2024 13:14:55)

    İyi günler...Bu aralar ARDYZ adlı hisse senedinin adını çok duyuyoruz..tavsiye eder misiniz.? Yapay zeka ve yazılım çok revaçta bu aralar..o yüzden mi acaba?

  • Yorum yazın!
     1250 karakter yazabilirsiniz

    Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: