
Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Özgürbolu gazetesi tarafından yapılan haber sonrası geçtiğimiz gün “Garibanın çiçeğine el koydu” başlıklı haberimizi “Esnaf hakları gözetildi” diyerek yalanladı. Günlük 500-1000 lira para kazanarak çocuklarına ekmek götürmeye çalışan gariban adam konu olunca, zabıta ekiplerinin aklına esnaf geldi. Bolu'da çok sayıda esnafa zulmetmesiyle bilinen Bolu Belediyesi Zabıta Ekipleri, utanmadan gariban bir babanın üzerinden algı yaparak resmi sitede yayımladı.
Bolu'da geçtiğimiz gece saatlerinde İzzet Baysal Caddesi'nde çiçek satarak geçimini sağlamak isteyen bir çiftte zabıta ekipleri müdahale etti. Yalnızca özel günlerde, esnafın rızasıyla dükkan önlerinde çiçek satımı yapan ekmeğini taştan çıkartmaya çalışan vatandaşa zabıta ekipleri çöktü. Ayrıca Bolu Belediyesi, soğuk havaya rağmen sokakta günlük 500-1000 lira arasında kazanç sağlayan gariban baba üzerinden algı yaparak, bunu da resmi internet sitelerinde yayımladı.
KİMLİK İBRAZ EDİLMEDİĞİ İÇİN EL KONULMUŞMUŞ…
Gariban ailenin uyarıldığını, çiçeklerine kimlik ibraz etmedikleri için el koyulduğu ifade edilen açıklamada, “24 Aralık akşam saatlerinde belediye çağrı merkezine, İzzet Baysal Caddesi üzerinde seyyar satıcılık yapıldığına dair bir ihbar ulaştı. Bunun üzerine bölgeye yönlendirilen zabıta ekipleri, saat 18.46'da çiçek satan şahısları tespit ederek, seyyar satıcılığın kanunen yasak olduğunu belirtti ve satış yapmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ancak tüm uyarılara rağmen, aynı kişilerin 3 saat sonra tekrar cadde üzerinde satış yaptığı görüldü. Kimliklerini ibraz edemeyen şahısların çiçeklerine, ertesi gün kimliklerini ibraz ederek geri alabilecekleri bilgisi verilerek rızalarıyla el konuldu. Ertesi gün Zabıta Müdürlüğü'ne gelen şahıslar, kimliklerini ibraz ederek tutanak karşılığında çiçeklerini teslim aldı” ifadeleri yer aldı.
ESNAFIN MENFAATİ DÜŞÜNÜLMÜŞMÜŞ…
Ayrıca, günlük 500-1000 lira para kazanarak çocuklarına ekmek götürmeye çalışan gariban adam konu olunca, zabıta ekiplerinin aklına gelen esnaf öne sürüldü. Esnafın menfaatlerini gözetmek için sorumluluklarını yerine getirdiklerini ifade eden zabıta, “Zabıta ekiplerimiz, ilgili kanunlar çerçevesinde hareket ederek, esnafın hak ve menfaatlerini gözetmiş ve üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir” açıklamasında bulundu.
Haber: https://ozgurbolu.com/
Hizmet sıfır, çatapat son gaz devam. Gelişme yok, bahane çok.
Eşim, kızımı konserden almaya giderken gölyüzü ışıklarda araba çarptı, ağır yaralı. Konseri batsın. Bir üst geçit bile yapmayan israfcı belediyeyi Allaha havale ediyorum
Zabıta ekiplerinden şu 3 harfli marketlerin fiyat vs gibi denetimlerini yapmaları rica olunur
Aynı zabıta ekiplerinden dükkan önlerine kaçak yapılan sundurmalar içinde gerekenin yapilmasını temenni ediyoruz
Kanunlar uygulamış sigortası işte çalışıp belediye yardımı sosyal yardımlar kesilmesin diye bu şekilde çalışıp devlet beledige valilik kaymakamlık yardımlar çok rahat alıyorlar bu şekilde dürüst çalışan esnaf ve esnaf elemenlari ni mağdur ediyorlar bu sekilde çalışan insanlar incelensin devketten belediyeden yardımlarından mutlaka yararlanıyorlar dur ve yine devlete kazanç ve gelir vergisi vermeyerek suç işlemişlerdir zabitalarib görevi zaten budur vergi vermeden kaçak satış yapanları tesbit etmek görevini dürüstçe yapan zabıta ve kolluk görevlileri ödüllendirilmesi calina devlet vergilerini
Şu çöpü topla
Doğruya doğru.Belediye Zabıtası görevini yapmış.Dükkan kirası veren, Vergisini ödeyen ESNAFIN mağduriyetini kim koruyacak.Hepimiz duygusal düşünürsek resmi merciler iş yapamaz.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!