• resmi ilanlar

Okuyucu Yorumları

  • OzlemHaberi göster2020-02-14 00:18:07

    Heyet dedigin doktorlardan olusuyorve seni a dan z ye muayene ediyorlar hakkin olan neyse onu aliyorsun bu vijdani yapilan bir hesaplama turu degil kardesim.okadar tahammulsuz ve saygisiz oldukki emege adalete saygimiz hic kalmamis yazik ne oldu raporun @ ciktimi
  • SelinHaberi göster2020-02-13 18:52:30

    Ceza cok az
  • KöroğluHaberi göster2020-02-13 12:26:06

    Belediye başkanı hani işçiye ihtiyaç yoktu. Belediyeden işçileri çıkarırken ekmek demiyordun. Ya bu ikiyüzlülüğünün sonu gelmeyecek Allah tan çoğu kişi erkenden gördü.
  • ÜmmiyeHaberi göster2020-02-13 10:40:29

    İşgal ede ede Boluda ova bırakmadınız.
  • MücahitHaberi göster2020-02-12 17:24:48

    başkanıma katılıyorum çevre yolu istemiyoruz Her şey bitti de çevre yoluna mı geldi sıra Talan edilmedik yer kalmadı yeter artık
  • CEMİL DOĞANERHaberi göster2020-02-12 08:58:32

    BEN AK PARTİ SEÇMENİYİM,AMA YENİ ÇEVREYOLU KESİN İĞPTAL EDİLMELİ,BOLUMUZUN YARARINADIR..
  • KöroğluHaberi göster2020-02-12 01:44:19

    Başkanım platformu eleştirmeniz çok yanlış siyasetin içine çekmeyin lütfen...
  • VarHaberi göster2020-02-12 01:09:04

    Aynı benzer soru bendede var ben 1961 doğumluyum yaşım 59 1980 yılında E A2 sınıfı ehliyet aldım şuan bendede aynen A A1 A2 B B1 BE C C1 C1E CE D D1 D1E DE F M toplam 16 sınıf ehliyetim var ve Src 1 2 3 4 Psikoteknik belgem var ben emekliyim ve kamil koç firmasında otobüs kaptanıyım yani şoförüyüm ama ben otobüs şoförlüğünü bırakıp yurtdışı Avrupa içi tır şoförü olmak istiyorum zaten tır deneyimim var hatta ben tam 40 yıllık şoförüm ve yabancı dil İngilizcem var İngilizcem çok iyi ama yurtdışı Avrupa içi tır şoförlüğü için nasıl başvurabilirim bilen varsa rica ederim bana yazsın saygılar :)
  • VarHaberi göster2020-02-12 01:08:19

    Aynı benzer soru bendede var ben 1961 doğumluyum yaşım 59 1980 yılında E A2 sınıfı ehliyet aldım şuan bendede aynen A A1 A2 B B1 BE C C1 C1E CE D D1 D1E DE F M toplam 16 sınıf ehliyetim var ve Src 1 2 3 4 Psikoteknik belgem var ben emekliyim ve kamil koç firmasında otobüs kaptanıyım yani şoförüyüm ama ben otobüs şoförlüğünü bırakıp yurtdışı Avrupa içi tır şoförü olmak istiyorum zaten tır deneyimim var hatta ben tam 40 yıllık şoförüm ve yabancı dil İngilizcem var İngilizcem çok iyi ama yurtdışı Avrupa içi tır şoförlüğü için nasıl başvurabilirim bilen varsa rica ederim bana yazsın saygılar :)
  • ŞageldiHaberi göster2020-02-11 18:13:45

    Merhaba ben 1071 numarali turkmenistanli 1993-1997 yilinda okudum bizler okulumuzu hiç unutmadik. Her zaman ogretmenlerimizi ve okulumuzu seviyorus..
  • Vahap bilenHaberi göster2020-02-10 23:23:57

    Ben 27 yaşında kamyon şoförüyüm kamyon ve tır kullanabiliyorum CE sınıfı ehliyetim var uluslar arası çalışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim orta derece ingilizce biliyorum 0542 232 71 39
  • YUSUF AKDENİZHaberi göster2020-02-09 23:37:39

    EĞER BOLUDA ÇEVRE YOLU GEREKLİ İSE KUZEY TARAFI GAYET MÜSAİT ARAZİSİ VERİMSİZ ALT YAPISI SAĞLAM NİYE CANIM ARAZİNİN İÇİNDEN METRELERCE YOL GEÇİRİLİYOR.GELECEKTE BU ARAZİLER BİZE LAZIM NÜFUS HER GEÇEN GÜN ARTIYOR CANIM ARAZİYİ YOK ETMEYİN YOL HER YERDEN GEÇER AMA PATATES BUĞDAY HER YERDE YETİŞMEZ ÖYLE BİR ARAZİNİN OLUŞUMU BİN YILLAR İSTER GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNELİM.TORUNLARIMIZ BİZDEN HESAP SORMASINLAR.İLLADA GEÇECEKSE 450 METRE BATIDA BÜYÜK SUYUN KENARINDA VAR OLAN YOLU GENİŞLETEREK KULLANIN.
  • Enver GünayHaberi göster2020-02-09 20:14:47

    Bu güzide okulumuzun bir an önce inşaatının tamamlanıp, yenilenen uygulama bölümleri ile vizyonu geniş turizm ögrencileri yetistirmesi en büyük arzumuzdur.
  • Ada Gerek YokHaberi göster2020-02-08 22:18:18

    Merhaba ben 1970 doğumlu yaşım 50 1989 yılında E A2 sınıfı ehliyet aldım şu an bende A A1 A2 B B1 BE C C1 C1E CE D D1 D1E DE F M yani G sınıfı iş makinası hariç toplam 16 sınıf ehliyetim var ve src 1 src 3 psikoteknik belgem var evliyim 5 çocuğum var ama ben tır şoförü olmak istiyorum bugüne kadar tüm araçları kullandım tam 30 yıllık şoförüm hatta önceden ben kamil koç firmasında otobüs şoförüydüm hatta önceden yurtiçi tır şoförlüğü yaptım yani tır kullanabiliyorum deneyimim var ama bu sefer uzun yol yurtdışı tır şoförü olmak istiyorum nasıl olabilirim ve nereye başvurmam gerekiyor saygılar
  • Ada Gerek YokHaberi göster2020-02-08 22:16:07

    Merhaba ben 1970 doğumlu yaşım 50 1989 yılında E A2 sınıfı ehliyet aldım şu an bende A A1 A2 B B1 BE C C1 C1E CE D D1 D1E DE F M yani G sınıfı iş makinası hariç toplam 16 sınıf ehliyetim var ve src 1 src 3 psikoteknik belgem var evliyim 5 çocuğum var ama ben tır şoförü olmak istiyorum bugüne kadar tüm araçları kullandım tam 30 yıllık şoförüm hatta önceden ben kamil koç firmasında otobüs şoförüydüm hatta önceden yurtiçi tır şoförlüğü yaptım yani tır kullanabiliyorum deneyimim var ama bu sefer uzun yol yurtdışı tır şoförü olmak istiyorum nasıl olabilirim ve nereye başvurmam gerekiyor saygılar
  • RuşenaliHaberi göster2020-02-08 12:21:46

    Yazıklar olsun tarlamı bıraktınız her yer taş yığını bu chp nin suyundan gitmeyi bırakın aklı selim davranın bolu
  • Hasan Önal Haberi göster2020-02-08 10:33:02

    Orası ana artel. Hergün Düzce den o tafa süte gidiyoruz. Alternatif olan yol dağ yolu berbat. Başka yol varmı o tarafa. Yüzyıl a doğru
  • Mehmet KainHaberi göster2020-02-08 00:09:32

    Oylama tek taraflımı?Olumlu bakanlar oylamaya katılmayacak mı?
  • NisaHaberi göster2020-02-07 18:05:56

    Yok mu yani
  • Ada gerek yok :)Haberi göster2020-02-07 17:11:00

    Merhaba ben 1970 doğumlu yaşım 50 1989 yılında E A2 sınıfı ehliyet aldım şu an bende A A1 A2 B B1 BE C C1 C1E CE D D1 D1E DE F M yani G sınıfı iş makinası hariç toplam 16 sınıf ehliyetim var ve src 1 src 3 psikoteknik belgem var evliyim 5 çocuğum var ama ben tır şoförü olmak istiyorum bugüne kadar tüm araçları kullandım tam 30 yıllık şoförüm hatta önceden kamil koç firmasında otobüs şoförüydüm hatta önceden bir kaç defa tırda kullanmıştım yani tır kullanabiliyorum deneyimim var ama bu sefer uzun yol yurtdışı tır şoförü olmak istiyorum nasıl olabilirim ve nereye başvurmam gerekiyor saygılar :)
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765766767768769770771772773774775776777778779780781782783784785786787788789790791792793794795796797798799800801802803804805806807808809810811812813814815816817818819820821822823824825826827828829830831832833834835836837838839840841842843844845846847848849850851852853854855856857858859

NÖBETÇİ ECZANE

  • BİZİM Eczanesi Hastane Cad. No:17/A (Orman İşletmesi Karşısı) Tel: 0374 217 17 22
  • MERAL Eczanesi Sağlık Mah.Şehitler Cad.Yüksel Apt.No:32/9 (KÖROĞLU DEV.HAS.POLİKİNLİKLER KARŞISI) Tel: 0374 270 41 67
Vefat edenler

KÖŞE YAZILARI

TÜM YAZARLAR

EN ÇOK OKUNANLAR

Site içi arama

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel: +9 0374 2178285   Faks: +9 0374 2178295

Tasarım ve Programlama: Piskevit